Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Advocats de Dret de Família

Foto de les targetes de presentació d'Isabel Vaqueiro

Protegint els teus drets i patrimoni durant el divorci

Quan una parella de fet o matrimoni amb fills se separa, és necessari assegurar-se que es compleixin els teus drets i els del teu fill atenent aspectes com la custòdia, la pàtria potestat, règim de visites i pensió alimentària. Estan preparats els nostres advocats en Dret de Família per a atendre aquestes qüestions? Clar que sí!
En un procediment judicial relacionat amb el divorci també intervé la divisió de patrimoni i nosaltres estem capacitats per a protegir els teus béns en aquestes ocasions. Tenim experiència fins i tot en els casos més delicats.

Advocats de dret de família

En alguns casos, en l'àmbit familiar sorgeix la necessitat de comptar amb representació legal, per exemple, en divorcis o en processos d'adopció. Quan es presenten aquests casos, has d'assegurar-te que els teus drets i dels d'aquells que mestresses es compleixin amb l'objectiu d'obtenir un resultat satisfactori per a tu.
Els nostres advocats de Dret de Família garanteixen el teu benestar! Algunes de les situacions en les quals estem capacitats per a representar-te són les següents:

Divorcis: un divorci no és una situació senzilla ni en sentit emocional ni legal, si aquest procés no és manejat apropiadament, es generen conflictes familiars. Nosaltres t'oferim assessorament i representació legal per al teu divorci, ens encarregarem de temes com la pàtria potestat i altres.

Custòdia compartida: Estàs pensant a sol·licitar el règim de custòdia compartida? Això es pot complicar si l'altra part no està disposada a concedir-la, però això és una cosa que es pot solucionar. Contracta als nostres advocats experts, ells t'ajuden a arribar a un acord.

Pensió d'aliments: els nostres serveis legals estan disponibles tant si desitges sol·licitar la pensió alimentària com si vols modificar-la.

Règim econòmic matrimonial: s'inclou la separació de béns, el règim de participació i altres.
On pots trobar-nos? Els advocats de Dret de Família del nostre bufet centren el seu treball a Castellar del Vallès i Sabadell i Terrassa.

Serveis d'Advocats de Dret Civil

Dret de Família

El nostre servei de dret de família a Castellar del Vallès, Sabadell i Terrassa, protegeix els teus interessos i benestar familiar amb solucions legals efectives.

Dret Contractual

A Terrassa, els nostres advocats de dret contractual t'assessoren i representen en acords comercials reeixits.

Dret de Successions

El nostre servei de dret de successions a Sabadell protegeix i transfereix els teus béns i patrimoni de manera efectiva i segura.

Reclamacions

A Terrassa, els nostres advocats especialitzats en dret de reclamacions protegeixen els teus drets i t'ajuden a obtenir la compensació que mereixes.
Foto de l'advocada Isabel Vaqueiro

Parla amb nostres
experts avui

Concerta una cita
Foto d'un mall de jutge

Isabel Vaqueiro Advocat utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Isabel Vaqueiro Advocat no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.