Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Advocats de Dret de Successions

Foto del mall de jutge

Protegint els teus béns i patrimoni

Els nostres advocats especialitzats en béns i patrimoni t'ajuden a protegir aquests, ells s'encarreguen d'estudiar la situació del teu patrimoni mobiliari i establir un pla per a protegir-lo. Amb una gestió patrimonial com la que nosaltres t'oferim obtens la rendibilitat màxima del teu immoble.

També t'oferim el nostre treball legal especialitzat per a fer front a delictes contra el patrimoni, en ells estan inclosos el frau, l'estafa, la usurpació i altres. No dubtis a mantenir protegit el teu patrimoni amb la nostra ajuda!

Ajudant-te a protegir el patrimoni dels teus sers estimats

Amb l'objectiu d'ajudar-te a protegir el patrimoni dels teus sers estimats, en el nostre despatx també comptem amb advocats en Drets de Successions. Ells estan llestos per a ajudar-te a gestionar la teva herència i aclarir-te tots els dubtes que tinguis respecte a aquesta. Sabem que enfrontar-se a la mort d'un ser estimat és molt dolorós, i el dolor es pot veure agreujat per l'estrès de rebre una herència, nosaltres alleugem la teva càrrega!

Els nostres advocats especialistes en Dret Successori s'encarreguen dels següents tràmits:
• Tramitació d'herències.
• Escombratge cadastral amb l'objectiu de localitzar béns immobles.
• Tràmits en ajuntaments de Castellar del Vallès i Sabadell i Terrassa.
• Liquidació d'impostos per successions.
• Elaboració de testaments i preparació de minutes notarials.
• Declaracions d'advocats.

A més, en el nostre treball s'inclou la realització de tràmits que són necessaris quan desitgis acceptar una herència. Entre ells està l'obtenció del certificat literal de defunció, el d'últimes voluntats i més.

Els nostres advocats de Drets de Successions t'ajuden a protegir els teus interessos actuals i futurs.

Serveis d'Advocats de Dret Civil

Dret de Família

El nostre servei de dret de família a Castellar del Vallès, Sabadell i Terrassa, protegeix els teus interessos i benestar familiar amb solucions legals efectives.

Dret Contractual

A Terrassa, els nostres advocats de dret contractual t'assessoren i representen en acords comercials reeixits.

Dret de Successions

El nostre servei de dret de successions a Sabadell protegeix i transfereix els teus béns i patrimoni de manera efectiva i segura.

Reclamacions

A Terrassa, els nostres advocats especialitzats en dret de reclamacions protegeixen els teus drets i t'ajuden a obtenir la compensació que mereixes.
Foto de l'advocada Isabel Vaqueiro

Parla amb nostres
experts avui

Concerta una cita
Foto d'un mall de jutge

Isabel Vaqueiro Advocat utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Isabel Vaqueiro Advocat no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.