Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Advocats de Dret de Reclamacions contractuals

Foto una persona signant un document

Reclamacions en acords i contractes

Hi ha un incompliment en el contracte que has signat o desitges revisar-lo per a comprovar que tot s'estigui complint? Si és així, els nostres advocats de reclamacions contractuals t'ajuden, ells donen assessorament en la revisió d'acords i contractes.

En cas que hi hagi incompliment de qualsevol tipus d'un acord o contracte, fem les reclamacions que es requereixin. Per a això, els dos mitjans dels quals ens valem són les negociacions extrajudicials i les accions judicials. El nostre principal objectiu és vetllar pel compliment dels teus drets.

Defensem els teus drets enfront de situacions d'injustícia

Els nostres advocats de reclamacions contractuals no es queden de braços plegats si descobreixen que hi ha incompliments en els contractes o acords que has signat, no volem que siguis víctima d'injustícies. El primer que fem en cas d'incompliment és recórrer a la negociació extrajudicial. Amb ella contactem amb la part contrària i, si aquesta ho desitja, amb el seu advocat, l'objectiu és arribar a un acord mutu que et beneficiï sense haver d'arribar a la instància legal.

En cas que arribem a un acord, els advocats de reclamacions contractuals que estiguin a càrrec del teu cas negocien els acords econòmics. A més, si es requereixen, fan les modificacions al contracte o a l'acord.

Ara, què ocorre si no s'arriba a cap acord pel mitjà extrajudicial? Estarem llestos per a actuar! Així que reunirem tots els documents necessaris i procedim amb les accions judicials davant les autoritats corresponents de Castellar del Vallès i Sabadell i Terrassa.

Els advocats del nostre bufet que s'especialitzen en reclamacions extrajudicials han guanyat una gran quantitat de casos.

Si ets víctima d'un incompliment en contracte o acord, contacta als nostres advocats de reclamacions contractuals a Castellar del Vallès i Sabadell i Terrassa. Ells t'atendran sense cap compromís i t'ofereixen una assistència que compleixen amb alts estàndards de professionalitats.

Serveis d'Advocats de Dret Civil

Dret de Família

El nostre servei de dret de família a Castellar del Vallès, Sabadell i Terrassa, protegeix els teus interessos i benestar familiar amb solucions legals efectives.

Dret Contractual

A Terrassa, els nostres advocats de dret contractual t'assessoren i representen en acords comercials reeixits.

Dret de Successions

El nostre servei de dret de successions a Sabadell protegeix i transfereix els teus béns i patrimoni de manera efectiva i segura.

Reclamacions

A Terrassa, els nostres advocats especialitzats en dret de reclamacions protegeixen els teus drets i t'ajuden a obtenir la compensació que mereixes.
Foto de l'advocada Isabel Vaqueiro

Parla amb nostres
experts avui

Concerta una cita
Foto d'un mall de jutge

Isabel Vaqueiro Advocat utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Isabel Vaqueiro Advocat no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.