Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Isabel Vaqueiro Advocada

Foto de la abogada Isabel Vaqueiro

Els qui Som

Som un equip de treball legal liderat per Isabel Vaqueiro, què has de saber sobre ella? Isabel va cursar la carrera de Dret en la Universitat Autònoma de Barcelona de la qual es va graduar l'any 1993. Amb 7 anys d'experiència va decidir obrir el seu propi bufet, així que tenim una experiència de més de 20 anys.
La nostra principal especialització és el Dret Civil, també comptem amb advocats en Dret de Família, Dret de Successions i Dret Contractual. No importa quin tipus d'advocat necessitis, t'assegurem que et donarem una atenció òptima i personalitzada.

Busquem sempre brindar solucions efectives i personalitzades en cada cas.

Serveis d'Advocats de Dret Civil

Dret de Família

El nostre servei de dret de família a Castellar del Vallès, Sabadell i Terrassa, protegeix els teus interessos i benestar familiar amb solucions legals efectives.

Dret Contractual

A Terrassa, els nostres advocats de dret contractual t'assessoren i representen en acords comercials reeixits.

Dret de Successions

El nostre servei de dret de successions a Sabadell protegeix i transfereix els teus béns i patrimoni de manera efectiva i segura.

Reclamacions

A Terrassa, els nostres advocats especialitzats en dret de reclamacions protegeixen els teus drets i t'ajuden a obtenir la compensació que mereixes.
Foto de l'advocada Isabel Vaqueiro

Parla amb nostres
experts avui

Concerta una cita
Foto d'un mall de jutge

Isabel Vaqueiro Advocat utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Isabel Vaqueiro Advocat no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.